Motor- en autorijschool Henk van der Eerden

Auto

Beste leerlingen

Welkom op onze site, fijn dat je even de moeite neemt om hier te kijken hoe wij bij onze rijschool werken. Wij geven hier zoveel mogelijk uitleg over onze rijschool en je kunt hier voor (bijna) al je vragen terecht.

Voor onze autorijlessen werken wij met een splinternieuwe Renault Clio, die voor iedereen geschikt is. Voor lange mensen, maar ook voor hele kleine mensen, zelfs kleiner dan 1,50 meter. De stoel en het stuur in deze auto zijn zodanig goed te verstellen (naar boven en beneden, maar ook naar voren en naar achteren) dat iedereen er comfortabel in kan zitten. Bovendien werkt alles zeer licht; de koppeling, het stuur, de versnellingen, enz. zodat er totaal geen kracht voor nodig is om deze te bedienen. Omdat de auto uitgerust is met cruise-control en navigatie, elektrische ramen en spiegels leer je daar ook automatisch mee om gaan, wat weer ten gevolge heeft dat je op je examen beter bent voorbereid om je zelfstandige opdrachten tot een goed einde te brengen.
Tevens is de auto uitgerust met stuurbekrachtiging en een stel zeer goede achteruitkijkspiegels, waardoor je met name met de bijzondere verrichtingen (bv. file-parkeren, bochtje achteruit en keren op de weg) beter kunt zien wat er achter je gebeurt, dat maakt de oefeningen een stuk eenvoudiger..!

De lessen duren 60 minuten, maar je kunt ook met blokken van 3 uur werken waarin je ongeveer hetzelfde werk verzet als in 5 losse lessen. Hierdoor ben je veel sneller klaar met je opleiding en ben je ook een stuk goedkoper uit. Wij hebben natuurlijk ook een aantal pakketten waarmee we jullie van dienst kunnen zijn en kunnen jullie ook een spoedcursus aanbieden.

Wij werken ook veel met een TussenTijdseToets (TTT), dit is een rit met een CBR-examinator, die je op ongeveer twee derde van je opleiding moet doen en waarmee je een onafhankelijk advies van de examinator krijgt over je gemaakte vorderingen. Hierdoor weet je precies hoever je met je opleiding bent en weet je ook waar nog aan gewerkt moet worden tijdens de rest van je opleiding. Tevens kun je ook met de TTT vrijstelling voor je bijzondere verrichtingen krijgen, als je op examen gaat. Erg fijn en een heel goed middel om je slagingskansen behoorlijk te vergroten..!

auto auto auto auto auto

Autorijles

Algemeen

Aangesloten bij: BOVAG. CBR. VRB.

Personenauto (Examenplaats ‘s-Hertogenbosch)
Aantal examens:Tussen 9 en 25
Slagingspercentage 1ste examen:71 – 75%
Slagingspercentage 2de examen:61 – 65%
Lesauto’s:Renault Clio, Audi A3
Pakketten
Losse les van 60 minuten:€ 46,-
Intest:€ 92,-
Blokken van 3 uur:€ 138,-
10 lessen + examen:€ 675,-
20 lessen + examen:€ 1125,-
30 lessen + examen:€ 1575,-
8 blokuren + examen:€ 1210,-
10 blokuren + examen:€ 1599,-
Spoedcursus (32 lessen) + TTT + Examen:€ 1859,-
Theoriecursus
Theorie-Boekenset:€ 65,-
Theoriecursus:€ 150,-
Examens
TTT:€ 191,-
CBR:€ 201,-
BNOR:€ 246,-
Faalangst:€ 266,-
Theorie:€ 46,-
Welkom op de website van Henk van der Eerden.
Neem rustig een kijkje en neem bij interesse snel contact op door hieronder op de knop te klikken of te bellen naar het nummer wat onderaan deze pagina staat...
Bedankt vast voor de moeite!

Wie ben ik?


Hallo beste mensen,

Mijn naam is Henk van der Eerden.
De meeste van jullie zullen mij wel kennen via mijn motor- en autorijschool, waar ik al meer dan 30 jaar actief in ben. Ik doe dit nog steeds met plezier! Motorrijden zit al van jongs af aan in mijn bloed. Het begon eigenlijk al vanaf mijn 14-de jaar, met de solex, automaat- en schakelbrommers, lichte motoren, zware motoren, enz. enz. incl. 6 jaar wegraces op alle circuits van de Benelux. Ik heb alles meegemaakt, heb alles gezien en ben daarom gepokt en gemazeld in de motorwereld. Ik vond het allemaal geweldig om te doen en te beleven. Deze instelling heeft me 25 jaar geleden doen besluiten om zelf een motor - autorijschool te beginnen. Om al mijn kennis, ervaring en het plezier in wat ik nog steeds beleef aan het motorrijden, over te gaan brengen aan jonge (en de ook wat oudere-jongere) beginnende motorrijder.

Tot aan de dag van vandaag vind ik het nog steeds geweldig om dit te doen, en ik denk dat ik het nog wel heel wat jaartjes verder vol zal houden. Hopelijk zie ik jullie snel bij mij op de rijschool, zodat ik deze passie ook met jullie kan gaan delen en dat jullie snel van deze geweldige sport kunnen gaan genieten!

Met vriendelijke groet,

Henk van der Eerden

Contact Details


bovag

Henk van der Eerden

Oude Vlijmenseweg 81

5223GL Den Bosch


Tel: 073-6231212

Mob: 06-24717478