Motor- en autorijschool Henk van der Eerden

Recensies

Plaats hier uw bericht


Danique
2018-04-12 18:25:48
Ook ik ben geslaagd voor mijn autorijbewijs! Dankzij Frank, hij legde alles op een rustige manier uit. Vervolgens maakte het niet uit dat je het niet in een keer goed deed, hij bleef altijd rustig en gaf dan aan hoe je dat de volgende keer anders moest doen. Ook de humor van Frank was ook altijd leuk! Altijd in voor een grap! Nu dat ik geslaagd ben ga ik lekker toeren en kijk terug op de leuke en leerzame rijlessen die ik heb gevolgd bij rijschool Henk van der Eerden. Als je nu begint met rijlessen en je twijfelt nog welke rijschool en welke instructeur je moet kiezen, zou ik zeker voor rijschool van der Eerden kiezen, deze lessen worden verzorgd door Frank. SUPER INSTRUCTEUR!

Maureen
2018-03-28 08:57:24
Iedere les was weer erg leerzaam waardoor het allemaal erg vlot verliep. Frank nam de tijd om alles goed uit te leggen en bleef ten alle tijden rustig. Naast dat de lessen leerzaam waren, werd er tijdens de lessen ook nog veel gelachen in de auto. Dit alles maakte het mogelijk dat ik al snel na mijn 17de verjaardag mijn autorijbewijs heb mogen halen!
Hartstikke bedankt Frank!

Selva
2018-01-15 10:23:11
In één keer geslaagd. Wie had dat gedacht voor iemand die niet eens durfde auto te rijden.
Hele gezellige lessen en altijd heel relaxed. Frank blijft rustig en legt alles op een fijne, kalme manier uit. Met hier en daar een klein grapje heb ik het autorijden uiteindelijk als erg leuk ervaren. Bedankt Frank!

Julia
2017-11-26 13:43:59
Ik heb een hele leuke en vooral leerzame tijd gehad met Frank! Hij neemt de tijd om dingen uit te leggen en is altijd in voor een grapje. De gezellige sfeer zorgde ervoor dat ik vrijwel altijd relaxed in de auto zat.
Heel erg bedankt Frank, ik zie je wel weer bij het eendjes voeren!


Hidde Schnater
2017-07-10 21:18:43
Zacht uitgedrukt de beste rij instructeur die je kunt hebben.

Vandaag mijn eerste en ook meteen m'n laatste praktijkexamen gedaan en gehaald dankzij de altijd serieuze en tegelijkertijd erg gezellige/humoristische rijlessen van Frank. Altijd veel gedaan in het wekelijkse uurtje lessen, als iets niet lukte na een paar keer proberen probeerde Frank het altijd zo duidelijk mogelijk en toch op een leuke manier te verwoorden, als dat niet lukte gingen wij naar de volgende oefening en probeerde we het gewoon de volgende keer opnieuw. No Pressure mentaliteit. Beste mentaliteit.

Frank, erg bedankt voor de leuke rijlessen en vergeet niet die gele busjes te spotten.

Fulco
2017-06-28 13:02:11
Uitstekende rijschool. Lessen in blokken van 3 uur werkt inderdaad beter en efficiënter doordat je langer effectief aan het rijden bent. Doordat Henk niet alleen uitlegt hoe je iets moet doen maar ook waarom blijft het beter hangen en ga je sneller vooruit. Daarnaast is het ook een sympathieke en betrouwbare man.

Sanne van den Heuvel
2017-05-11 11:38:32
Afgelopen maandag geslaagd voor mijn autorijbewijs! Jammer dat de rijlessen over zijn, het was altijd leuk om les te krijgen van Frank. Hij is een hele goede instructeur met veel geduld. Frank heel erg bedankt, ik denk niet dat ik een betere leraar had kunnen krijgen!

Gerard
2016-09-20 21:37:38
Deze zomer heb ik mijn motorrijbewijs gehaald onder de vakkundige begeleiding van Henk. Ik ben erg blij dat ik bij hem terecht ben gekomen.

Lessen van drie uur lijken lang maar vliegen voorbij: het is leerzaam, maar vooral ook leuk! In de blokken is er direct aandacht voor alle aspecten van motorrijden: voertuigbeheersing, theorie, verkeersdeelname en ook gewoon genieten van bochtige dijkwegen. Daarnaast is het gewoon gezellig; de liefde voor alle aspecten van motorrijden druipt er bij Henk redelijk van af. Wat me daarnaast nog erg aansprak is dat Henk het veiligheidsaspect van motorrijden ook hoog in het vaandel heeft staan.

Zojuist heb ik mijn rijbewijs opgehaald, dus dit weekend stap ik lekker op de motor voor de eerste (echt) zelfstandige kilometers. Ik heb er zin in. Henk, bedankt!

Nick
2016-09-13 23:16:37
Afgelopen augustus gezakt voor mijn AVD motorexamen bij een andere rijschool. Toen besloten om toch de overstap te maken naar Henk aangezien ik mijn aangeleerde rijgedrag (A2 rijbewijs naar A) moest afleren. Binnen 5 minuten had Henk door wat ik moest afleren.

In dat blok van 3u hebben wij bijna niets anders gedaan dan mijn zelf fout aangeleerde rijgedrag er uit te krijgen. Het resultaat mocht er zijn, ik ben nu geslaagd!

Henk, bedankt voor de snelle mogelijkheden en inplannen en uiteraard de leerzame uren!

Noortje
2016-08-10 20:07:04
Een tijd geleden ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs en mijn lessen heb ik gevolgd bij Frank. Iemand die weet waar hij het over heeft. De combinatie van rust vertrouwen en ontspanning, maakte dat ik de lessen altijd als ontzettend fijn heb ervaren. Frank is iemand die je zelf goed laat nadenken over wat goed of fout is. Naast het feit dat hij me goed heeft leren autorijden (in een heerlijke auto) vond ik de sfeer in de auto top. Hier en daar een grap, een goede peptalk, het zat allemaal in het pakket. Een aanrader voor jong en oud. Nogmaals bedankt Frank, ik heb veel van je geleerd!

Alex
2016-08-06 11:11:08
Net een half uur geleden voor mijn autorijbewijs geslaagd dankzij de kundige lessen van Frank. Frank is een persoon die werkelijk waar bij ieder type leerling past en altijd rustig en duidelijk alles uitlegt. De nieuwe Renault is tevens ook heerlijk om in te rijden. Al met al de eerste keer geslaagd dus erg bedankt!

Sanne van de Weijenberg
2016-06-29 22:14:21
Door de leuke en leerzame lessen die ik heb van Frank heb gehad ben ik geslaagd voor mijn autorijbewijs. Alles is stap voor stap rustig en duidelijk uitgelegd, hierdoor heb ik op een fijne manier alles kunnen leren. Door de humor en grapjes van Frank voel je je erg op je gemak en hierdoor zijn de lessen erg leuk! Frank bedankt!

Michelle
2016-03-24 18:25:41
Super rijlessen gehad bij Frank, in een keer geslaagd! Het waren leerzame lessen, en hebben samen veel gelachen. echt een aanrader!

Sanne Stolzenbach
2016-03-03 20:21:47
In een keer geslaagd voor mijn autorijbewijs dankzij rij instructeur Frank. Frank legt alles heel rustig uit maar er is altijd tijd voor een grapje. Heb super fijne en leerzame lessen gehad.

Toon Titulaer
2016-02-02 16:28:18
Van september tot januari rijlessen gehad van Frank en heb dit als erg positief ervaren. Frank kan goed de pijnpunten in je rijgedrag bloodleggen, zodat je daar aan kunt werken. Hij geeft helder en rustig commentaar. Uiteindelijk ben ik de eerste keer geslaagd! Ben dus een zeer tevreden klant.

Jeroen S
2016-01-06 16:27:15
Eind september begonnen met lessen voor het motor rijbewijs. al zoekende op het internet naar de rijschool met de beste slagingspercentages en recensies bij Henk van der Eerden. Henk is een kritische maar goede rijinstructeur welke werkelijk alles ziet, en dit ook benoemt! Geen trucjes, gewoon eerlijk, maar rechtvaardig. Wat het lessen bij Henk extra leuk maakt, is dat Henk duidelijk uitstraalt een rasechte motorfiel te zijn, in de positieve zin des woords. Ook ik alles in 1 keer gehaald.
Henk bedankt!

dennis jager
2015-12-02 19:23:23
Van jongs af aan aan wou ik al motor rijden, alleen kwam het er telkens niet van. nadat ik afgelopen zomer in spanje op vakantie ben geweest ben ik besmet met het virus haha. ik ben gaan zoeken in de regio den bosch en kwam met toeval bij henk uit. in eerste instantie dacht is pff 3 uur lessen achter elkaar is wel pittig maar goed dacht ik, ga het wel doen... uit eindelijk is dat een super fijne ervaring want je gaat even warm rijden zodat je wat rij ervaring kan opdoen, dan even pauze met een lekker bakje koffie en dan ga je voertuigbeheersing leren en dat is idd zwaar maar wel super leerzaam en ik denk ook zeker een Héél belangrijk onderdeel van het motor rijden. natuurlijk is het wel heel belangrijk dat je ervaren leermeester hebt en dan zit je bij henk aan het juiste adres. hij is een leermeester die streng kan zijn maar dat had ik ook zeker nodig. en ook heel belangrijk kan je met henk goed lachen tussen de lessen door.
verder ben ik henk zeer dankbaar voor allen lessen die ik heb gedaan en ik ga deze lessen ook zeker missen :( wil je een goeie rijschool, Meld je dan snel aan bij Henk.)

Syliva
2015-11-26 22:11:09
Ja eindelijk is het dan zover...ik heb mijn motorrijbewijs!!!! Bedankt Henk. Het waren intensieve lessen van 3 uur. persoonlijke aandacht en net zolang doorgaan tot de oefeningen lukten, het was zeker niet altijd even gemakkelijk:) ook niet voor Henk De combinatie van rijden en oefeningen leer je wel motorrijden, om daarna zelf veilig de weg op kunnen gaan, want dat is uiteindelijk de bedoeling. Zodat dat je er nog lang van kan genieten. Ik ga nu dan maar eens genieten en vele veilige kilometer maken. Super bedankt Henk.. dus zeker een aanrader!

Rens
2015-11-26 09:32:06
Bij iedere rijschool kun je denk ik je motor rijbewijs halen. Mijn ervaring is dat als je je motor rijbewijs bij Henk haalt je deze ook echt verdient hebt. Henk leert je niet alleen wat je moet kennen om te slagen bij het cbr, maar nog veel belangrijker hoe je later veilig met de motor de weg op kunt. Ook voor mij geld alles in een keer gehaald mede door de goede (soms wat strenge maar noodzakelijke) adviezen. De les blokken van 3 uur waren vermoeiend maar zeker goed te doen en bijzonder effectief. Henk bedankt!

Philip
2015-11-22 22:02:44
Motorrijden leek mij meer dan geweldig, en dat is het ook zeker geworden! Ik begon bij 0, want nooit scooter of brommer gereden. Maar met Henk als leraar ben ik gestaag maar met succes door mijn lessen heen gegaan. Zowel de tussentijdse toets als het uiteindelijke examen in 1 keer gehaald. Henk heeft me enorm veel rij inzicht gegeven, hij heeft me de beheersing van de motor geleerd die zo onmisbaar is voor alle manoeuvres. Henk is streng maar rechtvaardig, waardoor je krachtige feedback krijgt die je lang bij blijft. en dat is nodig want op de motor kun je geen moment verslappen en dat weet Henk je haarfijn bij te brengen. Met veruit het hoogste slagingspercentage in de regio, en de intensieve waardevolle lessen maakt Henk je tot een hele goede motorrijder! En dat moet je enige doel zijn als je op les gaat. Heel goed worden zodat je je hele leven lang kunt genieten van deze prachtige sport! Henk bedankt!!

Joan
2015-10-25 11:53:49
In een keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs, zowel AVB als AVD! Beiden zonder problemen in een keer gehaald mede dankzijn Henk! De blokken van 3 uur zijn intensief, maar zorgen ervoor dat je het allemaal veel sneller onder de knie krijgt. Henk is kritisch en ziet werkelijk alles, maar dat helpt je alleen maar snel naar een hoger niveau. Elk puntje dat aandacht verdient wordt direct opgemerkt en aangepakt. Daardoor kun je je al snel concentreren op het echte rijden. Kortom, als je van plan bent je motorrijbewijs te halen, doe dat dan zeker bij deze rijschool. Naar mijn mening gewoon de plek voor je motorrijbewijs!

Dirk
2015-04-22 20:04:17
In een keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs dankzij Henk! De lessen van 3 uur werken erg goed en Henk geeft veel feedback. Door de goede begeleiding van Henk geen problemen gehad met AVB en AVD. En dus ook beide in één keer gehaald. Ik kan nu met een goed gevoel rijden en kom zeker bij Henk terug om mijn A2 en A te halen! Henk is dus zeker een aanrader!! Heel erg bedankt Henk!

Dirk
2015-04-22 20:04:08
In een keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs dankzij Henk! De lessen van 3 uur werken erg goed en Henk geeft veel feedback. Door de goede begeleiding van Henk geen problemen gehad met AVB en AVD. En dus ook beide in één keer gehaald. Ik kan nu met een goed gevoel rijden en kom zeker bij Henk terug om mijn A2 en A te halen! Henk is dus zeker een aanrader!! Heel erg bedankt Henk!

Brechtje
2015-03-31 22:13:26
In een keer geslaagd voor mijn B rijbewijs! Dankzij Frank! Hij gaf mij goede feedback op mijn rijlessen. Met mijn theorie halen had ik aardig wat moeite maar na de theorielessen van Henk had ik mijn theorie meteen gehaald. De lessen waren 2x op een zaterdag van 10:00 tot 16:00, maar er zaten veel pauzes tussen en de lessen waren heel duidelijk. Kortom ik ben erg tevreden over deze rijschool en raad het mensen dan ook graag aan. Nu kan ik lekker alleen kilometers gaan maken dankzij Henk en Frank! Bedankt!!!

Berdine
2015-03-03 01:03:31
In een keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs en een mooi scheurijzer rijker; en dit beide dankzij Henk! Toch best wel wat moeite gehad met de bijzondere verrichtingen maar door de juiste feedback van Henk is dit helemaal goed gekomen. Het waren erg leerzame maar ook leuke lessen zodat ik nu met een goed gevoel op de motor zit. Kortom; een echte aanrader!! En nu touren maar!:) Bedankt Henk!!

Paavo
2015-02-12 16:17:57
Vandaag mijn auto rijbewijs gehaald met grote dank aan deze rijschool. Echt fijne mensen die je op een goede manier uitleg geven en de tijd voor je nemen. Ook dank ik de rijschool voor zijn flexibel houding en het meedenken. Deze rijschool biedt echt kwaliteit en raad ik iedereen aan. Tot slot wil ik Frank mijn rijinstructeur bedanken voor zijn goede uitleg en aanwijzingen. Hierdoor voelde ik mij altijd comfortabel achter het stuur echt top! Het zal niemand verbazen dat ik dan ook gelijk de eerste keer geslaagd ben!

Harrie
2015-01-28 21:59:24
Vandaag geslaagd voor motorrijbewijs dankzij Henk. Doordat hij goed en zorgvuldig les geeft, met veel ervaring en uitleg kon ik met een gerust hart op examen. Ben dan ook heel blij dat ik meteen bij de eerste keer geslaagd ben.
Daarvoor wil ik Henk bedanken en zal hem zeker aanbevelen !!

Henk bedankt en we komen elkaar zeker een keer tegen

Mustafa
2014-08-07 00:05:52
Ook ik ben geslaagd dankzij Henk. Door zijn ervaring en goede uitleg heeft hij mij alles geleerd waardoor ik mijn beide motor examens in de eerste keer heb kunnen halen.

Heel erg bedankt Henk!

Johan
2014-01-08 11:32:22
Ook ik ben net als de rest zeer goed te spreken.
En dus heb ik zowel motor- als autorijlessen gevolgt bij Henk. De lessen zitten vol goede instructies, goede feedback en een hoop gezelligheid.
Nu ben ik al bijna een jaar lang aan het genieten van mijn motorrijbewijs.
Net als de rest raad ik deze rijschool aan :)
Grt, Johan

RikvdVen
2012-10-16 15:58:51
Vandaag geslaagd voor mijn AVD, vorige maand voor AVB; beide het eerste examen. Terugkijkend ben ik erg tevreden: goede instructies, en feedback op het rijgedrag; overduidelijk veel ervaring van Henk. Het lessen in blokken van drie uur is mij prima bevallen. Bedankt Henk, ik ben helemaal blij met mijn rijbewijs! Deze rijschool is een aanrader. Gr.Rik

SanderR
2012-08-03 15:58:35
Inmiddels ongeveer een maand geleden geslaagd (1e keer voor alle examens), en al de nodige km's op mijn eigen motor gemaakt (gekocht bij Henk).

Dankzij Henk's goede uitleg en langere lessen het papiertje gehaald in ongeveer 3 maanden.

Al met al een fijne rijschool, en een gezellige instructeur vol met verhalen voor tijdens de pauzes ;) Veel aandacht voor veiligheid, en veel afwisseling tijdens de lessen.

Zeker een aanrader!

EllesD
2012-06-25 15:58:22
Via gratis rijles van de Bovag, waar Henk bij aangesloten is, bij Henk van Eerden terecht gekomen. Motorrijlessen op een lichte motor gedaan en voor de bijzondere verrichtingen en verkeersdeelneming in 1x geslaagd. De lessen waren altijd gezellig, en Henk is tijdens het rijden altijd goed streng. Uiteraard is dat een positief punt gezien je immers het meeste leert op het moment dat je iedere keer op je fouten gewezen wordt. Het lessen van 3 uur bevalt goed, hierdoor heb je voldoende tijd lekker in te rijden en je fouten dezelfde les nog te corrigeren.

Bedankt Henk!!! En tot op de bowling ;)

Sander
2012-06-22 15:58:00
Ik ben bij Henk terecht gekomen nadat ik een aantal lessen had gevolgd bij een andere rijschool. Omdat ik de instructeur van die rijschool weinig feedback vond geven en het gevoel had dat ik niet veel leerde ben ik op zoek gegaan naar een andere, en zo dus bij Henk van der Eerden uitgekomen. De eerste indruk was meteen goed, mede omdat Henk een mooie ontvangst heeft waar hij bij de eerste les meteen duidelijkheid en openheid gaf van zijn manier van werken, en na afloop van die les ook goed aangaf waar nog aan gewerkt moet worden en hoe lang dat ongeveer gaat duren. Hij leert je op een vriendelijke en ontspannen manier het voertuig goed te beheersen, en veilig deel te nemen aan het verkeer.
Bedankt Henk

Saskia Hilgers
2012-05-02 15:57:46
Ik vond de rijlessen altijd gezellig en leerzaam. Ik was in het begin redelijk bang van autorijden maar daar heb ik nu helemaal geen last meer van gehad door de ontzettend goede hulp. Uiteindelijk heb ik mijn rijbewijs in ongeveer 4 maanden gehaald. Super!! Bedankt Henk en natuurlijk Frank!

Remco
2012-04-24 15:57:23
Thumbs up voor Henk! Heb zelf motorrijles gevolgt, alle examens de 1e keer gehaald door een gedegen opleiding. Leuke afwisselling tussen touren en AVB tijdens de lessen. Veel aandacht voor veiligheid, scherpe opbouwende kritiek en veel tips voor verfijning van het vak. Kan ik zeker aanraden. Remco

Tonnie van Bezouw
2011-11-25 15:57:07
De motorrijlessen bij Henk waren erg leuk, gezellig en super leerzaam. Henk geeft zowel tijdens als na het rijden goede uitleg en veel nuttige aanwijzingen. En waar nodig natuurlijk opbouwende kritiek ;)
Doordat de lessen drie uur duren leer je lange afstanden te rijden (iets wat de gemiddelde motorrijder zelf toch ook zal gaan doen) en kom je op veel leuke en nieuwe plekken. Ik ben inmiddels geslaagd voor het examen, maar zou het zo nog een keer doen! Echt een aanrader dus.

Ken
2011-11-07 15:56:31
Harstikke tevreden!
Goede uitleg met veel voorzieningen en ervaring. Zowel als voor de auto als voor de motor de eerste keer geslaagd! Theorie cursus was ook super en heel leerzaam.
Heel erg bedankt en ik zal je zeker aanbevelen bij mijn vrienden!
Groetjes Ken

Jamie
2011-11-06 15:56:14
Ik ben zeer tevreden over de rijschool. De motortheorie heb ik namelijk al binnen en dat door de goede cursus van Henk van der Eerden!

Welkom op de website van Henk van der Eerden.
Neem rustig een kijkje en neem bij interesse snel contact op door hieronder op de knop te klikken of te bellen naar het nummer wat onderaan deze pagina staat...
Bedankt vast voor de moeite!

Wie ben ik?


Hallo beste mensen,

Mijn naam is Henk van der Eerden.
De meeste van jullie zullen mij wel kennen via mijn motor- en autorijschool, waar ik al meer dan 30 jaar actief in ben. Ik doe dit nog steeds met plezier! Motorrijden zit al van jongs af aan in mijn bloed. Het begon eigenlijk al vanaf mijn 14-de jaar, met de solex, automaat- en schakelbrommers, lichte motoren, zware motoren, enz. enz. incl. 6 jaar wegraces op alle circuits van de Benelux. Ik heb alles meegemaakt, heb alles gezien en ben daarom gepokt en gemazeld in de motorwereld. Ik vond het allemaal geweldig om te doen en te beleven. Deze instelling heeft me 25 jaar geleden doen besluiten om zelf een motor - autorijschool te beginnen. Om al mijn kennis, ervaring en het plezier in wat ik nog steeds beleef aan het motorrijden, over te gaan brengen aan jonge (en de ook wat oudere-jongere) beginnende motorrijder.

Tot aan de dag van vandaag vind ik het nog steeds geweldig om dit te doen, en ik denk dat ik het nog wel heel wat jaartjes verder vol zal houden. Hopelijk zie ik jullie snel bij mij op de rijschool, zodat ik deze passie ook met jullie kan gaan delen en dat jullie snel van deze geweldige sport kunnen gaan genieten!

Met vriendelijke groet,

Henk van der Eerden

Contact Details


bovag

Henk van der Eerden

Oude Vlijmenseweg 81

5223GL Den Bosch


Tel: 073-6231212

Mob: 06-24717478