Motor- en autorijschool Henk van der Eerden

Motorverkoop

Hallo motorvrienden

Jullie kunnen op de rijschool bij ons ook terecht voor de aanschaf en onderhoud van goede gebruikte motoren, met een prijskaartje van ongeveer € 1000,- tot € 9000,-
Al deze motoren zijn technisch in een zeer goede staat en worden dan ook geleverd met 3 maanden garantie, ook als de motoren wat ouder zijn. Hierdoor ben je verzekerd van ongecompliceerd rijden zonder je druk te hoeven maken over eventuele kosten die er nog aan zitten te komen. Ook worden alle motorfietsen afgeleverd met een grote beurt, eventuele onderdelen die vernieuwd moeten worden (denk bv aan een accu, remblokjes, kabels enz.) worden voor aflevering van de motorfiets natuurlijk ook vernieuwd.

Hieronder staan enkele foto's van motoren die bij ons in de verkoop staan.

verkoop verkoop verkoop verkoop verkoop verkoop verkoop verkoop verkoop verkoop
Welkom op de website van Henk van der Eerden.
Neem rustig een kijkje en neem bij interesse snel contact op door hieronder op de knop te klikken of te bellen naar het nummer wat onderaan deze pagina staat...
Bedankt vast voor de moeite!

Wie ben ik?


Hallo beste mensen,

Mijn naam is Henk van der Eerden.
De meeste van jullie zullen mij wel kennen via mijn motor- en autorijschool, waar ik al meer dan 30 jaar actief in ben. Ik doe dit nog steeds met plezier! Motorrijden zit al van jongs af aan in mijn bloed. Het begon eigenlijk al vanaf mijn 14-de jaar, met de solex, automaat- en schakelbrommers, lichte motoren, zware motoren, enz. enz. incl. 6 jaar wegraces op alle circuits van de Benelux. Ik heb alles meegemaakt, heb alles gezien en ben daarom gepokt en gemazeld in de motorwereld. Ik vond het allemaal geweldig om te doen en te beleven. Deze instelling heeft me 25 jaar geleden doen besluiten om zelf een motor - autorijschool te beginnen. Om al mijn kennis, ervaring en het plezier in wat ik nog steeds beleef aan het motorrijden, over te gaan brengen aan jonge (en de ook wat oudere-jongere) beginnende motorrijder.

Tot aan de dag van vandaag vind ik het nog steeds geweldig om dit te doen, en ik denk dat ik het nog wel heel wat jaartjes verder vol zal houden. Hopelijk zie ik jullie snel bij mij op de rijschool, zodat ik deze passie ook met jullie kan gaan delen en dat jullie snel van deze geweldige sport kunnen gaan genieten!

Met vriendelijke groet,

Henk van der Eerden

Contact Details


bovag

Henk van der Eerden

Oude Vlijmenseweg 81

5223GL Den Bosch


Tel: 073-6231212

Mob: 06-24717478