Recensies

Recensies via Facebook

Recensies

MaureenGeplaatst op 08:57 - 28/03/2018

Iedere les was weer erg leerzaam waardoor het allemaal erg vlot verliep. Frank nam de tijd om alles goed uit te leggen en bleef ten alle tijden rustig. Naast dat de lessen leerzaam waren, werd er tijdens de lessen ook nog veel gelachen in de auto. Dit alles maakte het mogelijk dat ik al snel na mijn 17de verjaardag mijn autorijbewijs heb mogen halen!
Hartstikke bedankt Frank!

Motor of Auto : Auto

SelvaGeplaatst op 10:23 - 15/01/2018

In een keer geslaagd. Wie had dat gedacht voor iemand die niet eens durfde auto te rijden.
Hele gezellige lessen en altijd heel relaxed. Frank blijft rustig en legt alles op een fijne, kalme manier uit. Met hier en daar een klein grapje heb ik het autorijden uiteindelijk als erg leuk ervaren. Bedankt Frank!

Motor of Auto : Auto

JuliaGeplaatst op 13:43 - 26/11/2017

Ik heb een hele leuke en vooral leerzame tijd gehad met Frank! Hij neemt de tijd om dingen uit te leggen en is altijd in voor een grapje. De gezellige sfeer zorgde ervoor dat ik vrijwel altijd relaxed in de auto zat.
Heel erg bedankt Frank, ik zie je wel weer bij het eendjes voeren!

Motor of Auto : Auto

Hidde SchnaterGeplaatst op 21:18 - 10/07/2017

Zacht uitgedrukt de beste rij instructeur die je kunt hebben.

Vandaag mijn eerste en ook meteen m’n laatste praktijkexamen gedaan en gehaald dankzij de altijd serieuze en tegelijkertijd erg gezellige/humoristische rijlessen van Frank. Altijd veel gedaan in het wekelijkse uurtje lessen, als iets niet lukte na een paar keer proberen probeerde Frank het altijd zo duidelijk mogelijk en toch op een leuke manier te verwoorden, als dat niet lukte gingen wij naar de volgende oefening en probeerde we het gewoon de volgende keer opnieuw. No Pressure mentaliteit. Beste mentaliteit.

Frank, erg bedankt voor de leuke rijlessen en vergeet niet die gele busjes te spotten.

Motor of Auto : Auto

Sanne van den HeuvelGeplaatst op 11:38 - 11/05/2017

Afgelopen maandag geslaagd voor mijn autorijbewijs! Jammer dat de rijlessen over zijn, het was altijd leuk om les te krijgen van Frank. Hij is een hele goede instructeur met veel geduld. Frank heel erg bedankt, ik denk niet dat ik een betere leraar had kunnen krijgen!

Motor of Auto : Auto

Geef een reactie

Is deze recensie geschreven voor motor- of autorijles