Recensies

Recensies via Facebook

Recensies

JuliaGeplaatst op 13:43 - 26/11/2017

Ik heb een hele leuke en vooral leerzame tijd gehad met Frank! Hij neemt de tijd om dingen uit te leggen en is altijd in voor een grapje. De gezellige sfeer zorgde ervoor dat ik vrijwel altijd relaxed in de auto zat.
Heel erg bedankt Frank, ik zie je wel weer bij het eendjes voeren!

Motor of Auto : Auto

Hidde SchnaterGeplaatst op 21:18 - 10/07/2017

Zacht uitgedrukt de beste rij instructeur die je kunt hebben.

Vandaag mijn eerste en ook meteen m’n laatste praktijkexamen gedaan en gehaald dankzij de altijd serieuze en tegelijkertijd erg gezellige/humoristische rijlessen van Frank. Altijd veel gedaan in het wekelijkse uurtje lessen, als iets niet lukte na een paar keer proberen probeerde Frank het altijd zo duidelijk mogelijk en toch op een leuke manier te verwoorden, als dat niet lukte gingen wij naar de volgende oefening en probeerde we het gewoon de volgende keer opnieuw. No Pressure mentaliteit. Beste mentaliteit.

Frank, erg bedankt voor de leuke rijlessen en vergeet niet die gele busjes te spotten.

Motor of Auto : Auto

Sanne van den HeuvelGeplaatst op 11:38 - 11/05/2017

Afgelopen maandag geslaagd voor mijn autorijbewijs! Jammer dat de rijlessen over zijn, het was altijd leuk om les te krijgen van Frank. Hij is een hele goede instructeur met veel geduld. Frank heel erg bedankt, ik denk niet dat ik een betere leraar had kunnen krijgen!

Motor of Auto : Auto

NoortjeGeplaatst op 20:07 - 10/08/2016

Een tijd geleden ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs en mijn lessen heb ik gevolgd bij Frank. Iemand die weet waar hij het over heeft. De combinatie van rust vertrouwen en ontspanning, maakte dat ik de lessen altijd als ontzettend fijn heb ervaren. Frank is iemand die je zelf goed laat nadenken over wat goed of fout is. Naast het feit dat hij me goed heeft leren autorijden (in een heerlijke auto) vond ik de sfeer in de auto top. Hier en daar een grap, een goede peptalk, het zat allemaal in het pakket. Een aanrader voor jong en oud. Nogmaals bedankt Frank, ik heb veel van je geleerd!

Motor of Auto : Auto

AlexGeplaatst op 11:11 - 06/08/2016

Net een half uur geleden voor mijn autorijbewijs geslaagd dankzij de kundige lessen van Frank. Frank is een persoon die werkelijk waar bij ieder type leerling past en altijd rustig en duidelijk alles uitlegt. De nieuwe Renault is tevens ook heerlijk om in te rijden. Al met al de eerste keer geslaagd dus erg bedankt!

Motor of Auto : Auto

Geef een reactie

Is deze recensie geschreven voor motor- of autorijles