Recensies

Recensies via Facebook

Recensies

NoortjeGeplaatst op 20:07 - 10/08/2016

Een tijd geleden ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs en mijn lessen heb ik gevolgd bij Frank. Iemand die weet waar hij het over heeft. De combinatie van rust vertrouwen en ontspanning, maakte dat ik de lessen altijd als ontzettend fijn heb ervaren. Frank is iemand die je zelf goed laat nadenken over wat goed of fout is. Naast het feit dat hij me goed heeft leren autorijden (in een heerlijke auto) vond ik de sfeer in de auto top. Hier en daar een grap, een goede peptalk, het zat allemaal in het pakket. Een aanrader voor jong en oud. Nogmaals bedankt Frank, ik heb veel van je geleerd!

Motor of Auto : Auto

AlexGeplaatst op 11:11 - 06/08/2016

Net een half uur geleden voor mijn autorijbewijs geslaagd dankzij de kundige lessen van Frank. Frank is een persoon die werkelijk waar bij ieder type leerling past en altijd rustig en duidelijk alles uitlegt. De nieuwe Renault is tevens ook heerlijk om in te rijden. Al met al de eerste keer geslaagd dus erg bedankt!

Motor of Auto : Auto

Sanne van de WeijenbergGeplaatst op 22:14 - 29/06/2016

Door de leuke en leerzame lessen die ik heb van Frank heb gehad ben ik geslaagd voor mijn autorijbewijs. Alles is stap voor stap rustig en duidelijk uitgelegd, hierdoor heb ik op een fijne manier alles kunnen leren. Door de humor en grapjes van Frank voel je je erg op je gemak en hierdoor zijn de lessen erg leuk! Frank bedankt!

Motor of Auto : Auto

Noortje van EijlGeplaatst op 21:33 - 29/06/2016

Rijles gehad van Frank de afgelopen periode en gisteren geslaagd! Ik heb altijd ontzettend uitgekeken naar m’n rijles. Het helpt natuurlijk dat ik autorijden ook oprecht leuk vind, maar daar heeft Frank zeker aan meegeholpen.
De rust in de auto is erg fijn. Wanneer er iets niet goed gaat blijft Frank ontzettend rustig. Later zetten we de auto even aan de kant en bespreken we wat er minder ging en wat er volgende keer beter kan. Een voor mij heel belangrijk onderdeel is de humor in de auto. Er was altijd een super ontspannen sfeer en ik heb heel wat afgelachen met Frank.

Een aanrader voor iedereen die in alle rust en zonder druk zijn of haar rijbewijs wilt halen, maar die ook van een ontspannen en gezellige sfeer houdt.

Frank, ontzettend bedankt voor alles! Ik zal mede dankzij jou altijd met veel plezier in de auto zitten!

Motor of Auto : Auto

MichelleGeplaatst op 18:25 - 24/03/2016

Super rijlessen gehad bij Frank, in een keer geslaagd! Het waren leerzame lessen, en hebben samen veel gelachen. echt een aanrader!

Motor of Auto : Auto

Geef een reactie

Is deze recensie geschreven voor motor- of autorijles