Recensies

Recensies via Facebook

Recensies

Sanne van de WeijenbergGeplaatst op 22:14 - 29/06/2016

Door de leuke en leerzame lessen die ik heb van Frank heb gehad ben ik geslaagd voor mijn autorijbewijs. Alles is stap voor stap rustig en duidelijk uitgelegd, hierdoor heb ik op een fijne manier alles kunnen leren. Door de humor en grapjes van Frank voel je je erg op je gemak en hierdoor zijn de lessen erg leuk! Frank bedankt!

Motor of Auto : Auto

Noortje van EijlGeplaatst op 21:33 - 29/06/2016

Rijles gehad van Frank de afgelopen periode en gisteren geslaagd! Ik heb altijd ontzettend uitgekeken naar m’n rijles. Het helpt natuurlijk dat ik autorijden ook oprecht leuk vind, maar daar heeft Frank zeker aan meegeholpen.
De rust in de auto is erg fijn. Wanneer er iets niet goed gaat blijft Frank ontzettend rustig. Later zetten we de auto even aan de kant en bespreken we wat er minder ging en wat er volgende keer beter kan. Een voor mij heel belangrijk onderdeel is de humor in de auto. Er was altijd een super ontspannen sfeer en ik heb heel wat afgelachen met Frank.

Een aanrader voor iedereen die in alle rust en zonder druk zijn of haar rijbewijs wilt halen, maar die ook van een ontspannen en gezellige sfeer houdt.

Frank, ontzettend bedankt voor alles! Ik zal mede dankzij jou altijd met veel plezier in de auto zitten!

Motor of Auto : Auto

MichelleGeplaatst op 18:25 - 24/03/2016

Super rijlessen gehad bij Frank, in een keer geslaagd! Het waren leerzame lessen, en hebben samen veel gelachen. echt een aanrader!

Motor of Auto : Auto

Sanne StolzenbachGeplaatst op 20:21 - 03/03/2016

In een keer geslaagd voor mijn autorijbewijs dankzij rij instructeur Frank. Frank legt alles heel rustig uit maar er is altijd tijd voor een grapje. Heb super fijne en leerzame lessen gehad.

Motor of Auto : Auto

Toon TitulaerGeplaatst op 16:28 - 02/02/2016

Van september tot januari rijlessen gehad van Frank en heb dit als erg positief ervaren. Frank kan goed de pijnpunten in je rijgedrag bloodleggen, zodat je daar aan kunt werken. Hij geeft helder en rustig commentaar. Uiteindelijk ben ik de eerste keer geslaagd! Ben dus een zeer tevreden klant.

Motor of Auto : Auto

Geef een reactie

Is deze recensie geschreven voor motor- of autorijles