Recensies

Recensies via Facebook

Recensies

Sanne StolzenbachGeplaatst op 20:21 - 03/03/2016

In een keer geslaagd voor mijn autorijbewijs dankzij rij instructeur Frank. Frank legt alles heel rustig uit maar er is altijd tijd voor een grapje. Heb super fijne en leerzame lessen gehad.

Motor of Auto : Auto

Toon TitulaerGeplaatst op 16:28 - 02/02/2016

Van september tot januari rijlessen gehad van Frank en heb dit als erg positief ervaren. Frank kan goed de pijnpunten in je rijgedrag bloodleggen, zodat je daar aan kunt werken. Hij geeft helder en rustig commentaar. Uiteindelijk ben ik de eerste keer geslaagd! Ben dus een zeer tevreden klant.

Motor of Auto : Auto

BrechtjeGeplaatst op 22:13 - 31/03/2015

In een keer geslaagd voor mijn B rijbewijs! Dankzij Frank! Hij gaf mij goede feedback op mijn rijlessen. Met mijn theorie halen had ik aardig wat moeite maar na de theorielessen van Henk had ik mijn theorie meteen gehaald. De lessen waren 2x op een zaterdag van 10:00 tot 16:00, maar er zaten veel pauzes tussen en de lessen waren heel duidelijk. Kortom ik ben erg tevreden over deze rijschool en raad het mensen dan ook graag aan. Nu kan ik lekker alleen kilometers gaan maken dankzij Henk en Frank! Bedankt!!!

Motor of Auto : Auto

PaavoGeplaatst op 16:17 - 12/02/2015

Vandaag mijn auto rijbewijs gehaald met grote dank aan deze rijschool. Echt fijne mensen die je op een goede manier uitleg geven en de tijd voor je nemen. Ook dank ik de rijschool voor zijn flexibel houding en het meedenken. Deze rijschool biedt echt kwaliteit en raad ik iedereen aan. Tot slot wil ik Frank mijn rijinstructeur bedanken voor zijn goede uitleg en aanwijzingen. Hierdoor voelde ik mij altijd comfortabel achter het stuur echt top! Het zal niemand verbazen dat ik dan ook gelijk de eerste keer geslaagd ben!

Motor of Auto : Auto

Saskia HilgersGeplaatst op 15:57 - 02/05/2012

Ik vond de rijlessen altijd gezellig en leerzaam. Ik was in het begin redelijk bang van autorijden maar daar heb ik nu helemaal geen last meer van gehad door de ontzettend goede hulp. Uiteindelijk heb ik mijn rijbewijs in ongeveer 4 maanden gehaald. Super!! Bedankt Henk en natuurlijk Frank!

Motor of Auto : Auto

Geef een reactie

Is deze recensie geschreven voor motor- of autorijles