Recensies

Recensies via Facebook

Recensies

ElineGeplaatst op 12:40 - 08/12/2018

Op 6 december ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs. Dankzij Frank en zijn goede instructies heb ik het in 1x gehaald. Hij heeft mij erg goed op het examen voorbereid. Elke les met Frank was leerzaam. Naast de gezelligheid in de auto was het ook professioneel. Er werd mij precies uitgelegd wat ik fout en goed deed en hoe ik het eventueel beter kon doen. De rustige sfeer in de auto was erg fijn, Frank is altijd erg kalm en gezellig. Ik zou rijschool Henk van der Eerden aan iedereen aanbevelen. Nogmaals Frank, super bedankt!

Motor of Auto : Auto

DaniqueGeplaatst op 18:24 - 12/04/2018

Ook ik ben geslaagd voor mijn autorijbewijs! Dankzij Frank, hij legde alles op een rustige manier uit. Vervolgens maakte het niet uit dat je het niet in een keer goed deed, hij bleef altijd rustig en gaf dan aan hoe je dat de volgende keer anders moest doen. Ook de humor van Frank was ook altijd leuk! Altijd in voor een grap! Nu dat ik geslaagd ben ga ik lekker toeren en kijk terug op de leuke en leerzame rijlessen die ik heb gevolgd bij rijschool Henk van der Eerden. Als je nu begint met rijlessen en je twijfelt nog welke rijschool en welke instructeur je moet kiezen, zou ik zeker voor rijschool van der Eerden kiezen, deze lessen worden verzorgd door Frank. SUPER INSTRUCTEUR!

Motor of Auto : Auto

MaureenGeplaatst op 08:57 - 28/03/2018

Iedere les was weer erg leerzaam waardoor het allemaal erg vlot verliep. Frank nam de tijd om alles goed uit te leggen en bleef ten alle tijden rustig. Naast dat de lessen leerzaam waren, werd er tijdens de lessen ook nog veel gelachen in de auto. Dit alles maakte het mogelijk dat ik al snel na mijn 17de verjaardag mijn autorijbewijs heb mogen halen!
Hartstikke bedankt Frank!

Motor of Auto : Auto

SelvaGeplaatst op 10:23 - 15/01/2018

In een keer geslaagd. Wie had dat gedacht voor iemand die niet eens durfde auto te rijden.
Hele gezellige lessen en altijd heel relaxed. Frank blijft rustig en legt alles op een fijne, kalme manier uit. Met hier en daar een klein grapje heb ik het autorijden uiteindelijk als erg leuk ervaren. Bedankt Frank!

Motor of Auto : Auto

JuliaGeplaatst op 13:43 - 26/11/2017

Ik heb een hele leuke en vooral leerzame tijd gehad met Frank! Hij neemt de tijd om dingen uit te leggen en is altijd in voor een grapje. De gezellige sfeer zorgde ervoor dat ik vrijwel altijd relaxed in de auto zat.
Heel erg bedankt Frank, ik zie je wel weer bij het eendjes voeren!

Motor of Auto : Auto

Geef een reactie

Is deze recensie geschreven voor motor- of autorijles