Theorie

Beste leerlingen

Wij werken bij ons op de rijschool met “Speedtheorie”, wat inhoud dat je via internet een snelcursus voor je theorie-certificaat kunt volgen. Hierbij zit een geheel up to date leerboek en een 15 uur durende internetopleiding bij, waarbij je altijd verzekerd ben van de laatste nieuwe ontwikkelingen en updates. Je leert dus altijd de nieuwste regels en ontwikkelingen.!
Door deze theoriecursus te volgen is de voorbereiding op je theorie-examen optimaal en word je kans op slagen hierdoor aanzienlijk verhoogd. 

Een groot bijkomend voordeel is dat je door goede theoriecursus aanzienlijk minder praktijklessen nodig hebt om te kunnen slagen voor je praktijkexamen. Door een goede kennis van de verkeersregels en inzicht zul je veel makkelijker en met meer besluitvaardigheid, sneller je praktijkgedeelte kunnen afronden. Dat scheelt natuurlijk veel tijd en geld, de kosten van een goede theorieopleiding verdien je hierdoor gemakkelijk terug….een goede investering dus!

Vaak zijn het de details waar men snel over heen leest en daardoor de theorie-vragen niet juist kunnen beantwoorden.Door de juiste uitleg en de nodige proefexamens is de kans op slagen natuurlijk weer een stuk vergroot!

Hou er ook rekening mee, dat de theorie-examens in Den Bosch gestopt zijn en dat je nu voor je theorie-examen naar Eindhoven of Schelluinen ( bij Gorinchem ) moet reizen. Een andere plaats mag ook natuurlijk, maar deze twee zijn het dichtst bij Den Bosch. Zou je dan een keer of 3,4 op theorie-examen moeten omdat je voorbereiding voor het theorie-examen niet goed genoeg is, dan moet je dus ook al die keren naar Eindhoven of Schelluinen reizen. Ook dit is zeker een reden om theoriecursus te volgen!!

De kosten voor deze internetopleiding bedragen € 99,-

theorie(2)
theorie(1)
previous arrow
next arrow