Theorie

Beste leerlingen

Bij ons op de rijschool kun je ook een snelcursus voor je theorie-certificaat volgen. 

Deze cursus is zowel voor de auto als voor de motor geschikt en geven wij altijd op 2 zaterdagen.
Er staat bij ons een theorie-leraar voor de klas, die je niet alleen door de theorie-vragen heen loodst met alle instinkers en misleidende theorie-vragen die er zijn, maar die je ook een gedegen kennis bij brengt van de verkeersregels, alle verkeersbegrippen (erg belangrijk dat je dit goed onder de knie krijgt) de aanwijzingen en de borden natuurlijk, zodat je echt zelfstandig theorie problemen kunt beredeneren en daardoor de theorie-vragen ook echt zelfstandig op kunt lossen.
Door bij ons de theorieles te volgen is de voorbereiding op je theorie-examen voor je theorie-certificaat optimaal en word je kans op slagen hierdoor aanzienlijk verhoogd. 

Een bijkomend voordeel is dat je door goede theorieles aanzienlijk minder praktijklessen nodig hebt om te kunnen slagen voor je praktijkexamen. Door een goede kennis van de verkeersregels en inzicht zul je veel makkelijker en met meer besluitvaardigheid, sneller je praktijkgedeelte kunnen afronden. Dat scheelt natuurlijk veel tijd en geld, de kosten van de theorieles verdien je hierdoor gemakkelijk terug..
een goede investering dus!

Wij werken tijdens de theorieles met groepjes van ongeveer 10 mensen, waardoor de individuele aandacht van de leraar groot is en de de leerling, die dan wat meer aandacht nodig heeft, daar dan ook op kan rekenen.
Ook werkt de theorie-cursus heel goed voor die mensen die al 1 of meerdere keren op theorie-examen zijn geweest, en maar niet kunnen slagen.
Vaak zijn het de details waar men snel over heen leest en daardoor de theorie-vragen niet juist kunnen beantwoorden.Door de juiste uitleg en de nodige proefexamens is de kans op slagen natuurlijk weer een stuk vergroot!

Hou er ook rekening mee, dat de theorie-examens in Den Bosch gestopt zijn en dat je nu voor je theorie-examen naar Eindhoven of Schelluinen ( bij Gorinchem ) moet reizen. Een andere plaats mag ook natuurlijk, maar deze twee zijn het dichtst bij Den Bosch. Zou je dan een keer of 3,4 op theorie-examen moeten omdat je voorbereiding voor het theorie-examen niet goed genoeg is, dan moet je dus ook al die keren naar Eindhoven of Schelluinen reizen. Ook dit is zeker een reden om theorieles bij ons te volgen!!

De theorie-cursus start altijd om 10.00 uur ’s morgens, stopt ongeveer om 16.00 ’s middags en kost voor beide zaterdagen € 150,00

previous arrow
next arrow
Slider