Recensies

Recensies via Facebook

Recensies

JoepGeplaatst op 18:42 - 08/05/2022

Nadat een klant zei dat ik bij Henk moest gaan lessen ben ik gelijk gaan kijken. En dat is een goede keuze geweest. Henk is een kritische instructeur maar ontzettend goed. Een motorrijder in hart en nieren. Een aanrader voor mensen die willen leren hoe je goed moet motorrijden en welke situaties je kan verwachten op de weg! Ik ga met veel rijplezier de weg op met een motor die ik bij Henk heb kunnen scoren! Dank je wel Henk!

Motor of Auto : Motor

JosGeplaatst op 11:25 - 04/05/2022

Bij het uitkiezen van een rijschool spatte er op de website van Henk een enorm enthousiasme en passie voor lesgeven en alles wat met motoren te maken heeft van mijn scherm. De keuze was snel gemaakt. Ik geen moment spijt gehad van die keuze. Henk is een bijzonder gedreven instructeur die erg goed lesgeeft. Hij kijkt bijzonder kritisch en ziet precies wat jij op dat moment nodig hebt. De blokuren zijn een aanrader. Iedere keer heb je weer tijd om de kritiek en aanwijzingen direct in de praktijk te verbeteren zodat je een les met een positief gevoel kunt afsluiten. Ik heb alles in 1x gehaald en dat heb ik zeker te danken aan de uitstekende aanpak van Henk.

Motor of Auto : Motor

FranklinGeplaatst op 20:36 - 13/01/2022

Ik ben erachter gekomen dat motorrijden een serieuze zaak is; Henk legt dat keer op keer uit. Hij blijft je vragen stellen waarom je iets niet moet doen en juist weer wel. Hij blijft gewoon wachten totdat jezelf antwoord: geeft op z’n vragen , hij vult het niet voor je in….dus jij bent degene die moet nadenken. Hij is serieus en daadkrachtig…ik ben blij dat ik deze rijschool gekozen heb. Hij heeft passie voor zijn vak, liefde voor motoren, technische kennis; Heb dankzij hem alles in 1x gehaald.

Motor of Auto : Motor

JustinGeplaatst op 14:32 - 13/01/2022

Afgelopen halfjaar bij Henk met mijn motorrijbewijs bezig geweest. Henk is direct en heeft humor en met zijn kritische blik leer je veilig en effectief. Ik had zelf wat moeite met voertuigbeheersing maar door oefenen en oefenen en tips vanuit Henk kwam dat vanzelf goed. De 3uur lessen is een aanrader hoe lastig dat met werk of onderwijs kan zijn, je maakt meer vlieguren en kan feedback meteen toepassen. Op moment dat je op examen kan beheers je ook daadwerkelijk het motorrijden. Ik zou iedereen deze rijschool aanraden. Henk, enorm bedankt!

Motor of Auto : Motor

RowenGeplaatst op 15:46 - 15/11/2021

Ik heb al mijn examens in 1 keer gehaald! Henk is een hele goeie en prettige instructeur.
Door de 3 uur lange blokken leer je ook veel sneller aan de motor te wennen. De communicatie is ook heel goed Henk heeft een duidelijke en heldere stem.
Henk heel er bedankt!!!

Motor of Auto : Motor

Geef een reactie

Is deze recensie geschreven voor motor- of autorijles