Recensies

Recensies via Facebook

Recensies

Iris van der AaGeplaatst op 14:32 - 13/10/2019

Ik ben bij Henk terecht gekomen na slechte ervaringen met een andere rijschool die de motor er een beetje bij doet. Henk zijn rijschool is gespecialiseerd in motorles en dat is een duidelijk verschil. Hij is motorrijder in hart en nieren, passievol en heeft bergen kennis en ervaring. Dat brengt hij duidelijk over in de lessen. Legt goed uit waarom je iets wel of niet doet en wat de gevolgen kunnen zijn.
De blokken van 3 uur vond ik heel fijn. Af en toe even stoppen en evalueren, en meteen weer in de praktijk oefenen wat je zojuist hebt geleerd. Ook even een kwartiertje koffie tussendoor is gewoon nodig op 3 uur lessen.
Verder duidelijke afspraken, betrouwbaar, je kan kleding krijgen, evt regenpak bij echt slecht weer etc.
In 1x geslaagd voor beide examens en dan ben je er ook echt klaar voor. Je kan daarna vol vertrouwen de weg op, en genieten!
Henk nogmaals dank voor alles, je bent een fijne vent en geweldige instructeur. Ik ga je zien!

Motor of Auto : Motor

SergeGeplaatst op 10:53 - 16/09/2019

Afgelopen vrijdag geslaagd voor het laatste examen voor de motor! Als je je motorrijbewijs wil halen dan moet je echt bij Henk zijn. Henk is vriendelijk en bereid je goed voor op het motorrijden. De blokken van drie uur zijn perfect: lekker veel tijd op de motor met een kleine pauze om e.e.a. te bespreken. Henk brengt met zijn kennis en ervaring je stap voor stap het rijden op de motor bij en bereid je goed voor op de examens.

Motor of Auto : Motor

Timo van DoornGeplaatst op 13:09 - 23/08/2019

Vandaag geslaagd voor mijn motorrijbewijs, eerste keer natuurlijk💪🏼 Henk hartstikke bedankt! De lessen waren duidelijk, fijn ook dat het blokken van 3 uur zijn zodat je er lekker in komt. Klein puntje van kritiek of een tip.. misschien een keer een nieuw oortjes systeem aanschaffen, dan is de communicatie nóg beter! Ga zo door en mensen als je twijfelt om hier te gaan lessen, niet doen, opbellen en een afspraak maken, ga je geen spijt van krijgen!

Motor of Auto : Motor

AnandaGeplaatst op 10:45 - 20/08/2019

Hele goede rijlessen en in een keer geslaagd. Het was altijd gezellig en leerzaam. Zeker een aanrader! Bedankt Frank!

Motor of Auto : Motor

Ties den EngelsenGeplaatst op 14:31 - 21/07/2019

Prima rijschool voor wie op een no nonsense (leer)wijze zijn motorrijbewijs wil halen.
Henk barst van de ervaring en dat merk je elke les opnieuw.
Die 3 uur per les is prima te doen .. Stukje rijden, voertuig beheersing, korte pauze, stukje rijden. Top!
Ondanks de twijfel en de zenuwen (wie ervaart ze nou niet tijdens het lessen?) merk je elke volgende les opnieuw dat je echt wel stappen maakt met dank aan Henk en z’n aanpak.
Voor je het weet ben je aan je laatste lessen vóór je examens bezig, en nog weer later zit je achter de computer en type je als geslaagde leerling een recensie.
Ik ben dus zeer te spreken over Henk en zijn rijschool.

Ps.

Kijk ook gerust eens in de occasions ruimte rond .. Wie weet staat er iets moois voor je bij.
Voor ieder wat wils …

Motor of Auto : Motor

Geef een reactie

Is deze recensie geschreven voor motor- of autorijles