Recensies

Recensies via Facebook

Recensies

QuincyGeplaatst op 15:18 - 04/12/2020

Henk is een top instructeur met veel ervaring en humor, wel altijd kritisch zodat jij continu beter wordt en met een zeker en veilig gevoel uiteindelijk zelfstandig de weg op kan. Communicatie stem en stijl is heel prettig en rustig. Vragen worden ook altijd uitgebreid uitgelegd en desnoods herhaald, hij neemt hier echt de tijd voor en geen vraag is teveel. AVB en AVD beide in 1 x gehaald! Henk bedankt!!

Motor of Auto : Motor

AlexGeplaatst op 17:01 - 14/11/2020

Vorige week geslaagd voor mijn motor rij examen! Heel erg bedankt Henk voor de leuke, leerzame en nuttige lessen! Wat mij opviel is dat Henk erg betrokken is bij wat hij doet en vol overtuiging is. Je leert niet alleen het examen te halen maar leert vooral ook veilig te rijden en te anticiperen op medeweggebruikers. Het was enorm gezellig ook, humor is ook belangrijk…!

Motor of Auto : Motor

MeddyGeplaatst op 14:30 - 14/11/2020

Vorige week heb ik mijn motorrijbewijs gehaald en dat zeker dankzij Henk. Met veel geduld en kennis laat Henk je zelf nadenken over wat er fout ging of wat je anders had kunnen doen. Elke keer weer. Dit maakt dat je zelf bij elke les bewuster en geautomatiseerder gaat rijden. Dit is tijdens het oefenen voor je AVB maar ook AVD. Ook na elke les praat Henk je bij waar je de volgende keer op moet letten. Zo kon ik in de week voordat de volgende les was in bijvoorbeeld de auto ook bezig zijn wat ik zou doen op de motor. Afgelopen week heb ik mij rijbewijs opgehaald en dit weekend direct een motor gehuurd. Dit zeker dankzij Henk.

Motor of Auto : Motor

Sander BrustGeplaatst op 15:41 - 06/10/2020

Henk geeft echt top les zo doen t er maar weinig, ben zelf van A2 naar A gegaan. Had toch wel weer 5 lessen nodig maar ligt natuurlijk aan jezelf. Qua prijs is Henk goed je lest altijd 3u blokken wat relax is. Als je gaat lessen moet je niet dood staren op motor prijzen niveau verschilt gewoon heel erg, beveel Henk sterk aan 🙌🏻

Motor of Auto : Motor

RozalindaGeplaatst op 11:02 - 07/04/2020

Henk wist mij perfect klaar te stomen voor mijn examen én natuurlijk ook voor een goede en veilige rijvaardigheid op de motor in de toekomst.
Zijn aanpak is heel direct en rechtvaardig. In het begin was deze no-nonsense aanpak even wennen maar als je je aan zijn adviezen overgeeft pluk je daar uiteindelijk de vruchten van. Je bent immers heel kwetsbaar op een motor en het is dus belangrijk om hier oplettend mee om te gaan.
Zowel het theorie examen, het examen voor de bijzondere verrichtingen als het praktijkexamen heb ik door zijn repetitieve aanwijzingen in 1 keer behaald.
Alle handelingen en situaties worden uitvoerig besproken tijdens de stops onderweg waarbij hij je vaak zelf naar de antwoorden laat zoeken. Daar leer je veel van.
Het is fijn dat de lessen ongeveer 3 uur duren. Het kost namelijk altijd even tijd om er weer in te komen. Daarnaast kun je motorkleding, laarzen, helm etc. bij hem lenen en hoef je dus niet meteen alvorens je geslaagd bent allerlei spullen aan te schaffen.

Motor of Auto : Motor

Geef een reactie

Is deze recensie geschreven voor motor- of autorijles