Recensies

Recensies via Facebook

Recensies

MartGeplaatst op 12:57 - 10/12/2018

Vandaag geslaagd voor mijn A rijbewijs. Van A2 naar volledig.
Goeie Rijschool, veel ervaring. Nu lekker motor rijden. Henk bedankt!!

Motor of Auto : Motor

FulcoGeplaatst op 13:02 - 28/06/2017

Uitstekende rijschool. Lessen in blokken van 3 uur werkt inderdaad beter en efficienter doordat je langer effectief aan het rijden bent. Doordat Henk niet alleen uitlegt hoe je iets moet doen maar ook waarom blijft het beter hangen en ga je sneller vooruit. Daarnaast is het ook een sympathieke en betrouwbare man.

Motor of Auto : Motor

GerardGeplaatst op 21:37 - 20/09/2016

Heb pas mijn motorrijbewijs gehaald onder de vakkundige begeleiding van Henk. Ik ben erg blij dat ik bij hem terecht ben gekomen.

Lessen van drie uur lijken lang maar vliegen voorbij: het is leerzaam, maar vooral ook leuk! In de blokken is er direct aandacht voor alle aspecten van motorrijden: voertuigbeheersing, theorie, verkeersdeelname en ook gewoon genieten van bochtige dijkwegen. Daarnaast is het gewoon gezellig; de liefde voor alle aspecten van motorrijden druipt er bij Henk redelijk van af. Wat me daarnaast nog erg aansprak is dat Henk het veiligheidsaspect van motorrijden ook hoog in het vaandel heeft staan.

Zojuist heb ik mijn rijbewijs opgehaald, dus dit weekend stap ik lekker op de motor voor de eerste (echt) zelfstandige kilometers. Ik heb er zin in. Henk, bedankt!

Motor of Auto : Motor

NickGeplaatst op 23:16 - 13/09/2016

Afgelopen augustus gezakt voor mijn AVD motorexamen bij een andere rijschool. Toen besloten om toch de overstap te maken naar Henk aangezien ik mijn aangeleerde rijgedrag (A2 rijbewijs naar A) moest afleren. Binnen 5 minuten had Henk door wat ik moest afleren.

In dat blok van 3u hebben wij bijna niets anders gedaan dan mijn zelf fout aangeleerde rijgedrag er uit te krijgen. Het resultaat mocht er zijn, ik ben nu geslaagd!

Henk, bedankt voor de snelle mogelijkheden en inplannen en uiteraard de leerzame uren!

Motor of Auto : Motor

Jeroen SGeplaatst op 16:27 - 06/01/2016

Eind september begonnen met lessen voor het motor rijbewijs. al zoekende op het internet naar de rijschool met de beste slagingspercentages en recensies bij Henk van der Eerden. Henk is een kritische maar goede rijinstructeur welke werkelijk alles ziet, en dit ook benoemt! Geen trucjes, gewoon eerlijk, maar rechtvaardig. Wat het lessen bij Henk extra leuk maakt, is dat Henk duidelijk uitstraalt een rasechte motorfiel te zijn, in de positieve zin des woords. Ook ik alles in 1 keer gehaald.
Henk bedankt!

Motor of Auto : Motor

Geef een reactie

Is deze recensie geschreven voor motor- of autorijles