Recensies

Recensies via Facebook

Recensies

MennoGeplaatst op 09:21 - 22/01/2019

Op 9 januari geslaagd voor mijn A1 rijbewijs. De lessen van Henk waren heel leerzaam. zeker een aanrader! Door de blokken van 3 uur krijg je het veel sneller onder de knie.

Motor of Auto : Motor

SuzanneGeplaatst op 20:34 - 04/01/2019

Vandaag geslaagd voor mijn AVD examen in de categorie A dankzij Henk. Ik was in eerste instantie begonnen bij een andere rijschool, maar door omstandigheden ben ik na een paar lessen geswitcht naar de rijschool van Henk. Wat een verschil!

Waar ik eerst het gevoel had dat ik niet verbeterde, ging ik nu met sprongen vooruit. Henk jij hebt me echt motor leren rijden. Ik ga er nu lekker gebruik van maken op mijn eigen motor!

Ik kan lessen bij Henk aan iedereen aanraden, ook de leerlingen die wat onzekerder zijn en wat meer aansporing nodig hebben hier en daar. Henk weet hoe hij iedereen kan motiveren. Helemaal top!

Nogmaals bedankt Henk!

Motor of Auto : Motor

CeesGeplaatst op 17:06 - 04/01/2019

Wat een start van het nieuwe jaar. Vandaag dankzij Henk geslaagd voor rijbewijs A. Ik zou Henk aan iedereen die een motorrijbewijs wil halen aanraden. Henk is kritisch en verteld je duidelijk waar je verbeterpunten zitten. Met zijn jaren ervaring is hij een echte vakman te noemen.

Henk nogmaals bedankt!

Motor of Auto : Motor

MartGeplaatst op 12:57 - 10/12/2018

Vandaag geslaagd voor mijn A rijbewijs. Van A2 naar volledig.
Goeie Rijschool, veel ervaring. Nu lekker motor rijden. Henk bedankt!!

Motor of Auto : Motor

FulcoGeplaatst op 13:02 - 28/06/2017

Uitstekende rijschool. Lessen in blokken van 3 uur werkt inderdaad beter en efficienter doordat je langer effectief aan het rijden bent. Doordat Henk niet alleen uitlegt hoe je iets moet doen maar ook waarom blijft het beter hangen en ga je sneller vooruit. Daarnaast is het ook een sympathieke en betrouwbare man.

Motor of Auto : Motor

Geef een reactie

Is deze recensie geschreven voor motor- of autorijles