Recensies

Recensies via Facebook

Recensies

NiekGeplaatst op 21:52 - 18/10/2021

Met veel plezier motorrijlessen gevolgd bij Henk. Duidelijke en heldere communicatie. Veel aandacht voor je eigen veiligheid. Gelukkig ook altijd ruimte voor wat humor. Tevens heb ik het lessen in blokken van 3 uur als erg prettig ervaren. Kortom een erg fijne rijinstructeur die ik iedereen zou aanbevelen!

Motor of Auto : Motor

BoyGeplaatst op 21:11 - 05/10/2021

Vorige week mijn motor rijbewijs A op kunnen halen bij de gemeente. Daarvoor met dank aan Henk beide AVB en AVD in 1x gehaald. Henk is gemotiveerd om je te laten slagen en zal elke les op zijn manier (kritisch en direct) het beste uit je naar boven halen, maar weet ook met een goed gevoel voor humor een kwalitatief gesprek te houden tijdens de pauze. 3 uur achter elkaar lessen is ook ontzettend goed bevallen, hierdoor lijkt het alsof AVD examen maar heel kort is.

Motor of Auto : Motor

QuincyGeplaatst op 15:18 - 04/12/2020

Henk is een top instructeur met veel ervaring en humor, wel altijd kritisch zodat jij continu beter wordt en met een zeker en veilig gevoel uiteindelijk zelfstandig de weg op kan. Communicatie stem en stijl is heel prettig en rustig. Vragen worden ook altijd uitgebreid uitgelegd en desnoods herhaald, hij neemt hier echt de tijd voor en geen vraag is teveel. AVB en AVD beide in 1 x gehaald! Henk bedankt!!

Motor of Auto : Motor

AlexGeplaatst op 17:01 - 14/11/2020

Vorige week geslaagd voor mijn motor rij examen! Heel erg bedankt Henk voor de leuke, leerzame en nuttige lessen! Wat mij opviel is dat Henk erg betrokken is bij wat hij doet en vol overtuiging is. Je leert niet alleen het examen te halen maar leert vooral ook veilig te rijden en te anticiperen op medeweggebruikers. Het was enorm gezellig ook, humor is ook belangrijk…!

Motor of Auto : Motor

MeddyGeplaatst op 14:30 - 14/11/2020

Vorige week heb ik mijn motorrijbewijs gehaald en dat zeker dankzij Henk. Met veel geduld en kennis laat Henk je zelf nadenken over wat er fout ging of wat je anders had kunnen doen. Elke keer weer. Dit maakt dat je zelf bij elke les bewuster en geautomatiseerder gaat rijden. Dit is tijdens het oefenen voor je AVB maar ook AVD. Ook na elke les praat Henk je bij waar je de volgende keer op moet letten. Zo kon ik in de week voordat de volgende les was in bijvoorbeeld de auto ook bezig zijn wat ik zou doen op de motor. Afgelopen week heb ik mij rijbewijs opgehaald en dit weekend direct een motor gehuurd. Dit zeker dankzij Henk.

Motor of Auto : Motor

Geef een reactie

Is deze recensie geschreven voor motor- of autorijles