Recensies

Recensies via Facebook

Recensies

FranklinGeplaatst op 20:36 - 13/01/2022

Ik ben erachter gekomen dat motorrijden een serieuze zaak is; Henk legt dat keer op keer uit. Hij blijft je vragen stellen waarom je iets niet moet doen en juist weer wel. Hij blijft gewoon wachten totdat jezelf antwoord: geeft op z’n vragen , hij vult het niet voor je in….dus jij bent degene die moet nadenken. Hij is serieus en daadkrachtig…ik ben blij dat ik deze rijschool gekozen heb. Hij heeft passie voor zijn vak, liefde voor motoren, technische kennis; Heb dankzij hem alles in 1x gehaald.

Motor of Auto : Motor

JustinGeplaatst op 14:32 - 13/01/2022

Afgelopen halfjaar bij Henk met mijn motorrijbewijs bezig geweest. Henk is direct en heeft humor en met zijn kritische blik leer je veilig en effectief. Ik had zelf wat moeite met voertuigbeheersing maar door oefenen en oefenen en tips vanuit Henk kwam dat vanzelf goed. De 3uur lessen is een aanrader hoe lastig dat met werk of onderwijs kan zijn, je maakt meer vlieguren en kan feedback meteen toepassen. Op moment dat je op examen kan beheers je ook daadwerkelijk het motorrijden. Ik zou iedereen deze rijschool aanraden. Henk, enorm bedankt!

Motor of Auto : Motor

RowenGeplaatst op 15:46 - 15/11/2021

Ik heb al mijn examens in 1 keer gehaald! Henk is een hele goeie en prettige instructeur.
Door de 3 uur lange blokken leer je ook veel sneller aan de motor te wennen. De communicatie is ook heel goed Henk heeft een duidelijke en heldere stem.
Henk heel er bedankt!!!

Motor of Auto : Motor

WouterGeplaatst op 10:10 - 04/11/2021

Deze week heb ik mijn rijbewijs gehaald! Zowel Theorie, AVB en AVD in 1 keer gehaald. Henk is een fantastische instructeur die je perfect begeleid om alles te behalen. Veel geduld, streng op de juiste momenten, humoristisch en altijd positief. Hij laat je snel leren van je ‘fouten’ waardoor je meters maakt. Ook het lessen van 3 uur is iedereen aan te raden. Je leert AVB en AVD tegelijk waardoor je meteen ervaring krijgt in beiden. Door recensies op deze website was ik destijds overgehaald. Ik hoop dat iedereen datzelfde krijgt en ik mijn steentje heb kunnen bijdragen. Henk, enorm bedankt voor alles!! Ik kom snel bij je langs met mijn nieuwe Honda Rebel 500!!!

Motor of Auto : Motor

KimberleyGeplaatst op 22:03 - 03/11/2021

Bij Henk hele fijne motor rijlessen gehad! Door de lesblokken van 3 uur maak je snel vooruitgang. Henk legt dingen duidelijk uit en is streng, maar zeker rechtvaardig en hij brengt een goede dosis humor met zich mee. Zeker een aanrader als je veilig en goed wil leren motorrijden!

Motor of Auto : Motor

Geef een reactie

Is deze recensie geschreven voor motor- of autorijles