Recensies

Recensies via Facebook

Recensies

WouterGeplaatst op 10:10 - 04/11/2021

Deze week heb ik mijn rijbewijs gehaald! Zowel Theorie, AVB en AVD in 1 keer gehaald. Henk is een fantastische instructeur die je perfect begeleid om alles te behalen. Veel geduld, streng op de juiste momenten, humoristisch en altijd positief. Hij laat je snel leren van je ‘fouten’ waardoor je meters maakt. Ook het lessen van 3 uur is iedereen aan te raden. Je leert AVB en AVD tegelijk waardoor je meteen ervaring krijgt in beiden. Door recensies op deze website was ik destijds overgehaald. Ik hoop dat iedereen datzelfde krijgt en ik mijn steentje heb kunnen bijdragen. Henk, enorm bedankt voor alles!! Ik kom snel bij je langs met mijn nieuwe Honda Rebel 500!!!

Motor of Auto : Motor

KimberleyGeplaatst op 22:03 - 03/11/2021

Bij Henk hele fijne motor rijlessen gehad! Door de lesblokken van 3 uur maak je snel vooruitgang. Henk legt dingen duidelijk uit en is streng, maar zeker rechtvaardig en hij brengt een goede dosis humor met zich mee. Zeker een aanrader als je veilig en goed wil leren motorrijden!

Motor of Auto : Motor

NiekGeplaatst op 21:52 - 18/10/2021

Met veel plezier motorrijlessen gevolgd bij Henk. Duidelijke en heldere communicatie. Veel aandacht voor je eigen veiligheid. Gelukkig ook altijd ruimte voor wat humor. Tevens heb ik het lessen in blokken van 3 uur als erg prettig ervaren. Kortom een erg fijne rijinstructeur die ik iedereen zou aanbevelen!

Motor of Auto : Motor

BoyGeplaatst op 21:11 - 05/10/2021

Vorige week mijn motor rijbewijs A op kunnen halen bij de gemeente. Daarvoor met dank aan Henk beide AVB en AVD in 1x gehaald. Henk is gemotiveerd om je te laten slagen en zal elke les op zijn manier (kritisch en direct) het beste uit je naar boven halen, maar weet ook met een goed gevoel voor humor een kwalitatief gesprek te houden tijdens de pauze. 3 uur achter elkaar lessen is ook ontzettend goed bevallen, hierdoor lijkt het alsof AVD examen maar heel kort is.

Motor of Auto : Motor

QuincyGeplaatst op 15:18 - 04/12/2020

Henk is een top instructeur met veel ervaring en humor, wel altijd kritisch zodat jij continu beter wordt en met een zeker en veilig gevoel uiteindelijk zelfstandig de weg op kan. Communicatie stem en stijl is heel prettig en rustig. Vragen worden ook altijd uitgebreid uitgelegd en desnoods herhaald, hij neemt hier echt de tijd voor en geen vraag is teveel. AVB en AVD beide in 1 x gehaald! Henk bedankt!!

Motor of Auto : Motor

Geef een reactie

Is deze recensie geschreven voor motor- of autorijles