Recensies

Recensies via Facebook

Recensies

CDVGeplaatst op 15:58 - 16/06/2019

Henk, bedankt! Alle examens de 1ste keer gehaald. De lesblokken van 3 uur lijken lang maar vliegen voorbij omdat je afwisselt tussen touren en voertuig beheersing.
Een rijschool met veel aandacht voor veiligheid. Je leert de dingen die van je verwacht worden op je examens maar ook hoe je daarna zelf veilig de weg op kan.

Motor of Auto : Motor

Sebastian TylskiGeplaatst op 10:18 - 10/05/2019

Net voor mijn motorrijbewijs geslaagd. Henk enorm bedankt!
Henk is een strenge motorleraar, maar dat moet ook, want motorrijden is geen grap.
Voor toekomstige leerlingen wens ik jullie veel succes met lessen en je examens.

Groetjes Sebastian Tylski

Motor of Auto : Motor

DirkGeplaatst op 18:19 - 29/04/2019

Dankzij de lessen van Henk ben ik in één keer geslaagd voor het motorexamen. De blokken van 3 uur zorgen dat je lekker veel kan rijden en de tijd hebt voor een persoonlijke aanpak. Iedere les heb ik daardoor kunnen leren en oefenen. Daarnaast is er een gezellige sfeer. Kortom, een aanrader!

Motor of Auto : Motor

NikkiGeplaatst op 19:59 - 07/04/2019

Erg tevreden geweest met de lessen van Henk, de blokken van 3 uur geven je voldoende tijd om goed te oefenen en veel afwisseling hebt in rijgebieden, wat erg leerzaam is. Ik vond de begeleiding top omdat we tijdens het lessen af en toe een korte stop deden en meteen bespraken wat goed ging en waar ik extra op moest letten. Hierdoor maakte ik grote sprongen per les. Ik vond het erg gezellig om Henk als rij instructeur te hebben en ik ben de eerste keer meteen geslaagd voor mijn A rijbewijs. Kortom, een echte aanrader!

Motor of Auto : Motor

Danny Van vlietGeplaatst op 10:09 - 31/03/2019

Bedankt Henk voor de leuke lessen! Daarnaast natuurlijk ook voor het helpen slagen van het rijbewijs! Wij weten t zeker, de lessen met ons zul je niet snel vergeten! Dat geldt andersom natuurlijk ook zo!

Tot snel Groetjes Danny en Merijn!

Motor of Auto : Motor

Geef een reactie

Is deze recensie geschreven voor motor- of autorijles