Recensies

Recensies via Facebook

Recensies

Nadia BikmazGeplaatst op 17:53 - 10/05/2021

Vandaag geslaagd voor mijn auto! Hele leerzame en vooral gezellige lessen gehad met Frank. Top mensen en bedankt voor de leuke lessen!

Motor of Auto : Auto

Sanne van den DungenGeplaatst op 13:21 - 05/05/2021

Met corona lessen in de auto is zeker een gedoe, maar ondanks alle narigheid heb ik met succes mijn rijbewijs weten te behalen.
Frank heeft mij de afgelopen tijd les gegeven. Ik heb me altijd heel erg op mijn gemakt gevoeld en Frank geeft goede feedback.
Als je een keer wat fout doet, probeert hij je op je gemak te stellen en gaat samen met jou analyseren wat beter kan.
Hiernaast is de communicatie erg prettig en gemakkelijk.
Zeker een goede en fijne rijschool. Bedankt.

Motor of Auto : Auto

martGeplaatst op 13:48 - 28/04/2021

Na 33 lessen voor de auto en twee pogingen voor het praktijkexamen mijn rijbewijs gehaald. frank legt alles super uit en maakt een gezellig praatje in de auto. goede lessen gehad en eigenlijk iedere les wel weer iets geleerd of verbeterd.

Motor of Auto : Auto

RickGeplaatst op 17:55 - 16/11/2020

Na een aantal gezellige lessen mijn rijbewijs gehaald. Erg fijne lessen gehad lekker kunnen rijden en dat is beloond met mijn rijbewijs. Echt een fijne rijschool.

Motor of Auto : Auto

Dustin van GulikGeplaatst op 06:01 - 19/10/2020

Ik startte bij Frank na twee gefaalde examens en een periode vol stress en zenuwen bij een andere instructeur. Na heel lang geen zin te hebben kwam ik via mijn zusje Eileen terecht bij een instructeur die de rust zelve is.

Bij Frank kun je gegarandeerd terecht als je nerveus in de auto bent. Hij creƫert een relaxte, maar leerzame omgeving waarin je vanzelf meer zelfvertrouwen krijgt. Ook legt hij alles geweldig goed uit en kan je prima met hem een praatje maken zonder dat je les daar minder van wordt.

Frank. Nogmaals bedankt voor de geweldige lessen. Jij bent de beste instructeur van Den Bosch! Ik raad jou bij iedereen aan!

Motor of Auto : Auto

Geef een reactie

Is deze recensie geschreven voor motor- of autorijles