Recensies

Recensies via Facebook

Recensies

RomiGeplaatst op 10:10 - 05/09/2023

Ik heb het afgelopen jaar bij Henk gelest voor mijn A motor rijbewijs. Voordat ik bij Henk kwam lessen heb ik ook nog bij een andere rijschool gelest, maar daar was niet helemaal de klik. Ik werd te snel op examens gestuurd waardoor ik daar veel stress van kreeg omdat ik er nog niet klaar voor was. Ik heb dit op het begin ook aangegeven bij Henk en hij legde uit dat hij me niet op examen stuurt als ik daar niet klaar voor ben. Dat gaf me al meteen een heel fijn en rustig gevoel. De lessen bij Henk staan centraal om veilig rijden op de weg. Met motorrijden ben je kwetsbaar en Henk leert je om op een leuke maar veilige manier te gaan rijden. Ook heeft Henk me goed geholpen als ik iets lastig vond. Ik vond bijvoorbeeld 8jes maken nog spannend maar ik mocht een keer achterop om het zo beter aan te voelen eerst. Zo kon ik het daarna zelf! Ik heb echt super fijn gelest bij Henk en na mijn laatste examen gehaald te hebben, kan ik nu zelf veilig de weg op!

Heel erg bedankt Henk voor alle fijne lessen en ik kom snel een keer weer langs! Wat ik kan meegeven aan andere; als je iemand zoekt die je met zelfvertrouwen leert veilig motor te rijden en aandacht heeft voor iedere leerling ga dan zeker naar Henk!

Nogmaals heel erg bedankt Henk voor alles!

Motor of Auto : Motor

Ties HurkmansGeplaatst op 11:32 - 02/06/2023

Henk is een prettige man en kan het rijden echt op professionele en inzichtelijke wijzen overbrengen. Hij besteedt veel aandacht aan het “waarom” achter keuzes die je maakt tijdens het rijden.

Motor of Auto : Motor

Ties HurkmansGeplaatst op 11:27 - 02/06/2023

Henk is een vakkundige instructeur met echte passie voor het motorrijden. Dit weet hij dan ook goed over te brengen. Daarnaast is het prettig dat Henk veel aandacht besteed aan waarom dingen moeten gaan zoals ze gaan. Een echte aanrader voor ieder type leerling!

Motor of Auto : Motor

Dorus CoppensGeplaatst op 08:32 - 02/06/2023

Gelest bij Henk voor motorrijbewijs A. In een keer geslaagd voor alle examens en in nog geen 10 lessen rij klaar voor de weg. Kortom een goede maar ook gezellige rij instructeur en kan hem iedereen aanraden.

Motor of Auto : Motor

Patrick van der VlistGeplaatst op 20:51 - 24/05/2023

Ik heb vorige week mijn motor rijbewijs gehaald met hulp van de lessen bij Henk en heb dit als zeer prettig ervaren. Henk is een uitstekende leraar maar vooral een mentor. Henk leert je serieus motor rijden en daar ook van te kunnen genieten.
Enorm bedankt voor de wijze lessen en we gaan elkaar zien op de weg!

Motor of Auto : Motor

Geef een reactie

Is deze recensie geschreven voor motor- of autorijles