Recensies

Recensies via Facebook

Recensies

ReinoutGeplaatst op 14:51 - 29/11/2022

Ik had via internet gelijk Henk gevonden, en ik heb met zeer weinig wegervaring toch gedurfd te beginnen met lessen. Henk heeft vanaf het begin heel duidelijk laten merken dat motorrijden inderdaad een serieuze zaak is. Hij heeft keer op keer heel goed en (soms erg kritisch) laten weten waar ik op moet letten, en hoe ik een situatie het beste kan aanpakken en oplossen. Door die passie en ervaring heb ik uiteindelijk in veel verschillende omstandigheden kunnen rijden! In de hitte bij 32+ graden, in de regen met flinke regenplassen mijn AVB gehaald, en mijn AVD zonder enige opmerking van de examinator met dichte mist vandaag. Bedankt Henk!

Motor of Auto : Motor

RomyGeplaatst op 07:42 - 25/09/2022

Na eerst bij een andere rijschool gelest te hebben en twee keer gezakt te zijn voor mijn AVD bij Henk terecht gekomen. Na één les had ik al het idee dat ik enorm veel geleerd had. Henk heeft heel veel kennis en ziet alles wat je doet op de motor. Hij vertelt niet alleen wat je moet doen, maar legt vooral ook duidelijk uit waarom je dit doet. Hierdoor blijft het beter hangen en pas je het ook makkelijker toe, wat resulteert in een veiligere rijstijl en beter verkeersinzicht. In de lesblokken van 3 uur krijg je veel feedback en kan je alles meteen toepassen en oefenen. Voor mijn gevoel pikte ik hierdoor alles sneller op. Naast dit alles is Henk een vriendelijke man met hart voor zijn leerlingen en het vak. Ik heb er erg fijn gelest!

Motor of Auto : Motor

Patrick SytsemaGeplaatst op 17:10 - 06/08/2022

Als je je motorrijbewijs wil halen, ga dan naar Henk! Hij is een geweldige instructeur met jarenlange ervaring, kennis van actuele zaken en juiste didactische aanpak! Je kan naast de lessen ook serieus met hem lachen! De blokuren zijn geweldig effectief; na het ‘inrijden’ kan je meteen de feedback verwerken in het rijden. Kortom, als je veilig en met een goede dosis zelfvertrouwen de weg op wil: ga naar Henk!

Motor of Auto : Motor

JoepGeplaatst op 18:42 - 08/05/2022

Nadat een klant zei dat ik bij Henk moest gaan lessen ben ik gelijk gaan kijken. En dat is een goede keuze geweest. Henk is een kritische instructeur maar ontzettend goed. Een motorrijder in hart en nieren. Een aanrader voor mensen die willen leren hoe je goed moet motorrijden en welke situaties je kan verwachten op de weg! Ik ga met veel rijplezier de weg op met een motor die ik bij Henk heb kunnen scoren! Dank je wel Henk!

Motor of Auto : Motor

JosGeplaatst op 11:25 - 04/05/2022

Bij het uitkiezen van een rijschool spatte er op de website van Henk een enorm enthousiasme en passie voor lesgeven en alles wat met motoren te maken heeft van mijn scherm. De keuze was snel gemaakt. Ik geen moment spijt gehad van die keuze. Henk is een bijzonder gedreven instructeur die erg goed lesgeeft. Hij kijkt bijzonder kritisch en ziet precies wat jij op dat moment nodig hebt. De blokuren zijn een aanrader. Iedere keer heb je weer tijd om de kritiek en aanwijzingen direct in de praktijk te verbeteren zodat je een les met een positief gevoel kunt afsluiten. Ik heb alles in 1x gehaald en dat heb ik zeker te danken aan de uitstekende aanpak van Henk.

Motor of Auto : Motor

Geef een reactie

Is deze recensie geschreven voor motor- of autorijles